Žampiony plněné slaninádou

15 minut

Máte rádi žampiony a maso? V tom případě je tenhle recept přesně pro Vás. Užijte si nevšední chuť slaniny na sladko s kyselejší chutí česnekových štanglí.

Ingredience:

Postup:

  1. Připravte slanináduNechte slaninádu odpočinout alespoň 30 minut při pokojové teplotě, aby změkla a dobře se roztírala.
  2. Připravte žampionyOdstraňte nožičky od kloboučků žampionů.
  3. SmíchejteSlaninádu se sýrem niva smíchejte.
  4. NaplňteKloboučky žampionů naplňte směsí.
  5. Upéct a servírovatDejte do předehřáté trouby na 180°C zhruba na 15 minut. Poté nechte chvíli vychladnout.
  6. Zdobení Nazdobte česnekovými štanglemi.