Žampiony plněné slaninádou
15 minut
Máte rádi žampiony a maso? V tom případě je tenhle recept přesně pro Vás. Užijte si nevšední chuť slaniny na sladko s kyselejší chutí česnekových štanglí.
Ingredience:
- Česnekové štangle
- Slanináda
- Žampiony
- Niva
Postup:
- Připravte slanináduNechte slaninádu odpočinout alespoň 30 minut při pokojové teplotě, aby změkla a dobře se roztírala.
- Připravte žampionyOdstraňte nožičky od kloboučků žampionů.
- SmíchejteSlaninádu se sýrem niva smíchejte.
- NaplňteKloboučky žampionů naplňte směsí.
- Upéct a servírovatDejte do předehřáté trouby na 180°C zhruba na 15 minut. Poté nechte chvíli vychladnout.
- Zdobení Nazdobte česnekovými štanglemi.