Povedlo se

  • de_clanky

    Online degustace pro zahraniční novináře

    Pod záštitou Centrály cestovního ruchu Jihomoravského kraje jsme měli možnost se zúčastnit online degustace pro rakouské, neměcké a švýcarské novináře. Byla to pro nás zajímavá zkušenost, za kterou jsme vděčni a také výzva k tomu abychom naše produkty uměli v budoucnu nabídnout i zákazníkům v zahraničí. Zatím alespoň pro ty kdo vládnou němčinou nabízíme odkazy na články, které ve spojitosti s touto akcí vyšly: https://www.imaginemag.ch/wissen-sie-wie-maehren-schmeckt/
    https://abouttravel.ch/reisebranche/in-suedmaehren-wird-der-genuss-gross-geschrieben/
    2021.05.08_OOEN_Suedmaehren_A


  • Reportáž v magazínu Víkend na TV Nova

    Lucie Pazderková a její filmový štáb nás navštívili u nás na Moravě. Nakoukli do naší výroby v Modřicích, vydali se s námi na sběr ořechů i zelených mandlí a ochutnali spoustu našich specialit. Mimo to jsme si moc příjemně popovídali a nakonec z toho vznikla krásná reportáž, kterou jste mohli shlédnout v magazínu Víkend 10.9.2019. Pokud jste ji propásli, můžete se na ni teď podívat tady.


  • Obhájili jsme Regionální potravinu Jižní Moravy

    S velkou radostí oznamujeme, že jsme letos opět získali prestižní ocenění pro malovýrobce Regionální potravina Jihomoravského kraje 2019. Letos zvítězila v našláplé kategorii Masné výrobky naše Slanináda. Mimo to získala i společně se Svatojánkým krémem ocenění Zlatá Chuť Jižní Moravy Potvrdili jsme tak, že to nejdůležitější pro naše výrobky je jejich kvalita a chuť.



  • Naše ořechy získaly v Londýně 2 zlaté hvězdy!

    Máme ohromnou radost, protože i ti nejlepší kuchaři na světě potvrdili jedinečnost našich Svatojánských ořechů a na prestižní světové soutěži Great Taste Awards v Londýně jim udělili 2 ze tří možných zlatých hvězd.
    Soutěž je svou prestiží považována za gastronomické Oskary a dvě zlaté hvězdy se dají přirovnat ke dvěma Michelinským hvězdám udělovaným restauracím. Neusneme na vavřínech a budeme se snažit o další úspěšné produkty. 


  • Máme Regionální potravinu Jižní moravy

    Na víkendových dožínkách v Boskovicích jsme od hejtmana Jihomoravského kraje převzali hned dvojité ocenění za naše Svatojánské ořechy a to Regionální potravina Jižní Moravy a Zlatá Chuť Jižní Moravy. Jsou tak pro letošek jedním z nejlepších lokálních produktů Jižní moravy.


  • Chmelíček a mandle jsou Chuť jižní Moravy

    V regionální potravinářské soutěži Chuť jižní Moravy uspěly naše produkty chmelíček a jarní hustopečské mandle a můžeme tak používat toto označení ve spojení s našimi dobrotami. 


  • Chuť Moravy v restauracích Zdeňka Pohlreicha

    Asi náš nejznámější kuchař Zdeněk Pohlreich, si oblíbil delikatesy Chuť Moravy a zařadil je do jídelníčku své nově otevřené restaurace Next door by Imperial. Máte tak možnost ochutnat třeba chmelíček, svatojánské ořechy nebo hustopečské zelené mandle z rukou tohoto šéfkuchaře. 


  • Svatojánské ořechy získaly Zlatou Salimu

    V květnu 2016 jsme si osobně od ministra zemědělství Mariana Jurečky přebrali na brněnském výstavišti ocenění Zlatá Salima pro naše svatojánské ořechy. Toto ocenění je pro nás o to cennější, že ořechy zvítězily v jedné z nejobsazenějších kategorií.