Povedlo se

  • de_clanky

    Online degustace pro zahraniční novináře

    Pod záštitou Centrály cestovního ruchu Jihomoravského kraje jsme měli možnost se zúčastnit online degustace pro rakouské, neměcké a švýcarské novináře. Byla to pro nás zajímavá zkušenost, za kterou jsme vděčni a také výzva k tomu abychom naše produkty uměli v budoucnu nabídnout i zákazníkům v zahraničí. Zatím alespoň pro ty kdo vládnou němčinou nabízíme odkazy na články, které ve spojitosti s touto akcí vyšly: https://www.imaginemag.ch/wissen-sie-wie-maehren-schmeckt/
    https://abouttravel.ch/reisebranche/in-suedmaehren-wird-der-genuss-gross-geschrieben/
    2021.05.08_OOEN_Suedmaehren_A


  • Reportáž v magazínu Víkend na TV Nova

    Lucie Pazderková a její filmový štáb nás navštívili u nás na Moravě. Nakoukli do naší výroby v Modřicích, vydali se s námi na sběr ořechů i zelených mandlí a ochutnali spoustu našich specialit. Mimo to jsme si moc příjemně popovídali a nakonec z toho vznikla krásná reportáž, kterou jste mohli shlédnout v magazínu Víkend 10.9.2019. Pokud jste ji propásli, můžete se na ni teď podívat tady.


  • Obhájili jsme Regionální potravinu Jižní Moravy

    S velkou radostí oznamujeme, že jsme letos opět získali prestižní ocenění pro malovýrobce Regionální potravina Jihomoravského kraje 2019. Letos zvítězila v našláplé kategorii Masné výrobky naše Slanináda. Mimo to získala i společně se Svatojánkým krémem ocenění Zlatá Chuť Jižní Moravy Potvrdili jsme tak, že to nejdůležitější pro naše výrobky je jejich kvalita a chuť.



  • Naše ořechy získaly v Londýně 2 zlaté hvězdy!

    Máme ohromnou radost, protože i ti nejlepší kuchaři na světě potvrdili jedinečnost našich Svatojánských ořechů a na prestižní světové soutěži Great Taste Awards v Londýně jim udělili 2 ze tří možných zlatých hvězd.
    Soutěž je svou prestiží považována za gastronomické Oskary a dvě zlaté hvězdy se dají přirovnat ke dvěma Michelinským hvězdám udělovaným restauracím. Neusneme na vavřínech a budeme se snažit o další úspěšné produkty. 


  • Máme Regionální potravinu Jižní moravy

    Na víkendových dožínkách v Boskovicích jsme od hejtmana Jihomoravského kraje převzali hned dvojité ocenění za naše Svatojánské ořechy a to Regionální potravina Jižní Moravy a Zlatá Chuť Jižní Moravy. Jsou tak pro letošek jedním z nejlepších lokálních produktů Jižní moravy.


  • Chmelíček a mandle jsou Chuť jižní Moravy

    V regionální potravinářské soutěži Chuť jižní Moravy uspěly naše produkty chmelíček a jarní hustopečské mandle a můžeme tak používat toto označení ve spojení s našimi dobrotami. 


  • Chuť Moravy v restauracích Zdeňka Pohlreicha

    Asi náš nejznámější kuchař Zdeněk Pohlreich, si oblíbil delikatesy Chuť Moravy a zařadil je do jídelníčku své nově otevřené restaurace Next door by Imperial. Máte tak možnost ochutnat třeba chmelíček, svatojánské ořechy nebo hustopečské zelené mandle z rukou tohoto šéfkuchaře. 


  • Svatojánské ořechy získaly Zlatou Salimu

    V květnu 2016 jsme si osobně od ministra zemědělství Mariana Jurečky přebrali na brněnském výstavišti ocenění Zlatá Salima pro naše svatojánské ořechy. Toto ocenění je pro nás o to cennější, že ořechy zvítězily v jedné z nejobsazenějších kategorií. 


Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení