Příležitosti
Je spousta příležitostí udělat někomu radost
V této sekci bychom Vás rádi inspirovali při jakých příležitostech můžete udělat radost někomu na kom Vám záleží. Během roku je dnes spousta svátků a Dnů "něčeho", ale jen pár z nich stojí za to jim věnovat větší pozornost. Většinou se budou týkat někoho našeho blízkého. Určitě nezapoměňte na mezinárodní den žen, den matek, den otců, dědečků a babiček nebo svátek svatého Valentýna.
Radost ale můžete udělat i sobě nebo přátelům při setkání a tak se může hodit třeba sekce Na návštěvy nebo Svatoján.
jemné želé z červeného moravského vína | Vinné želé je vyrobeno z kvalitního moravského vína a přesto je bez alkoholu. Můžete si ho tak dopřát kdykoliv na něj dostanete chuť....
na jemno pasírovaný džem z meruněk | jemně pasírovaný džem z meruněk
z madých výhonků smrku a douglasky | Základem tohoto výjimečného želé je sirup z mladých výhonků smrku a moravské bílé víno. Jeho chuť vynikne v kombinaci s tvrdšími sýry typu...
naložené mladé výhonky česneku | Nakládané výhonky (štangle) česneku paličáku ve sladkokyselém, lehce pikantním nálevu.
v jemném sladkokyselém nálevu | Mladé kloboučky žampionů naložené do delikátního sladkokyselého nálevu, který jim dodává ten správný šmak. Pochoutka nejen pro milovníky hub, ale...
čokoládový, s karamelem a svatoján. ořechy | Máte v ruce jedinečný sladký krém, který spojuje chuť svatojánských ořechů, hořké čokolády a jemného ořechového karamele.
něco jako slaninový džem z té nejlepší slaniny | Představte si džem, který je tak akorát sladký, ale zároveň i slaný, malinko pikantní, voňavý po koření a kouscích vypečené...
zelené vlašáky naložené v sirupu | Delikatesa vyrobená z vlašských ořechů, podle původní 100 let staré receptury. Ještě zelené (nezralé) vlašské ořechy sklízíme v období kolem...