Slanináda pro nejlepšího tátu
něco jako slaninový džem z té nejlepší slaniny | Představte si džem, který je tak akorát sladký, ale zároveň i slaný, malinko pikantní, voňavý po koření a kouscích vypečené slaniny. Výborný za studena, i lehce ohřátý. Tak to je slanináda.
Popis slaninády:
Představte si džem, který je tak akorát sladký, ale zároveň i slaný, malinko pikantní, voňavý po koření a kouscích vypečené slaniny. Výborný za studena, i lehce ohřátý. Tak to je slanináda.
O tom, jak slanináda vznikla, kdo pro nás chystá nejlepší slaninu na Jižní Moravě a spoustu dalších zajímavostí se dozvíte v článku na našem blogu.
Tip jak slaninádu použít:
Slaninádu rozetřete na teplý toust, přidejte vejce ala volské oko a na plátky nakrájené avokádo. Osolte a máte vynikající snídani. Slanináda se hodí do hamburgerů, na tousty nebo topinky posypaná cibulkou a kysaným zelím.
Složení slaninády:
Slanina 52% (vepřový bok, sůl max 2,2%) - tepelně opracovaný výrobek, cibule, cukr, jablečný ocet, pasta ze svatojánských ořechů (vlašský ořech, nálev (cukr, voda, glukózový sirup, kyselina citronová, skořice, badyán, fenykl, hřebíček, kardamom)), česnek, káva, směs koření
Ocenění slaninády:
Regionální potravina jihomoravského kraje 2019
Zlatá Chuť jižní Moravy 2019
Důležité informace:
Obsah: 180 g
Trvanlivost: 1 rok (trvanlivost se počítá od data výroby)
Skladovat v suchu a temnu při teplotě do 20 °C. Po otevření skladujte v lednici.
Výrobce: Chuť Moravy s.r.o. Hudcova 588/70b,Brno, 621 00
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.