Hovězí paštika s visačkou pro dědu
z vyzrálého hovězího masa plemene Angus | Na zelených pastvinách vysočiny v okolí Mitrova, se po celý rok volně pase hovězí dobytek plemene Aberdeen angus, z jehož vyzráleho masa je vyrobena tato paštika. A to je celé tajemství její skvělé chuti.
Popis hovězí paštiky:
Tato hovězí paštika je pečena z vyzrálého hovězího masa, ceněného plemene Angus chovaného na Vysočině. Společně s játry, vepřovým bůčkem, trochou červeného vína a kořením se nám podařilo vyladit paštiku na kterou jen tak nezapomenete. A protože veškeré použité maso je v bio kvalitě a i následný proces výroby probíhá bez přidání jakýchkoliv chemických konzervantů vyjma soli, můžeme hrdě prohlásit tuto paštiku za vyloženě zdravou. :)
Pár doporučení k paštice:
Paštiku doporučujeme podávat v silných vrstvách na čerstvém pečivu, doplněnou o plátky svatojánských ořechů, nebo s kousky červeného vinného želé. Vína se k paštice hodí nejlépe červená, plnější, s jemnou tříslovinou.
Složení hovězí paštiky:
Hovězí maso 38,5% , vepřový bůček 32,3% , hovězí játra 14,5%, sádlo, cibule, sůl, koření, červené víno.
Důležité informace:
Čistá hmotnost: 170 g
Objem sklenice: 200 ml
Trvanlivost: 2 roky (trvanlivost se počítá od data výroby)
Skladovat do: 20°C, po otevření skladujte v chladu do 7 C a spotřebujete do 72 hodin
Dodavatel: Chuť Moravy s.r.o. Hudcova 588/70b,Brno, 621 00
Kategorie: | Příležitosti |
---|---|
Složení: | hovězí maso 38,5% , vepřový bůček 32,3% , hovězí játra 14,5%, sádlo, cibule, sůl, koření, červené víno |
Zpracování: | sterilováno |
Hlavní surovina: | Hovězí maso |
Minimální trvanlivost: | 2 roky (od data výroby) |
Čistá hmotnost: | 170 g |
Původ hlavní suroviny: | Vysočina |
top-Chuť: | masová |
top-Alergeny: | - |
top-Trvanlivost: | 2 roky |
top-Skladování: | do 20°C |
top-Balení: | 200 ml |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.