Dárkové balíčky

Snažíme se, aby naše produkty byly nejen chuťově výtečné, ale aby také vypadaly, co nejlépe. Aby byla radost vzít je do ruky. Pokochat se jejich vzhledem a provedením, ještě něž je ochutnáte. Prostě chceme, aby dělaly radost od začátku až do konce. Aby společně vypadaly hezky třeba dvě skleničky s různým obsahem, a aby k nim pasovala i krabička s kdoulovým sýrem . 

A stejně jako vzhled jednotlivých delikates je pro nás důležitý i vzhled dárkových setů a balení, které nabízíme a každoročně z nich připravujeme ucelenou nabídku dárků. Léty máme prověřeno, že takový “jedlý dárek” udělá radost nejen pod vánočním stromkem, k narozeninám nebo novomanželům, ale i ve firmě jako poděkování zaměstnancům za celoroční práci nebo pozornost pro obchodní partnery! A přesně na tyhle životní situace jsme mysleli i letos, když jsme skládali do setů naše nejlepší kombinace. 

Kromě zajímavých chuťových kombinací si samozřejmě dáváme záležet také na tom, aby celý dárek působil atraktivně a neotřele. Z tohoto důvodu si velkou část dárkových obalů navrhujeme sami, nebo ve spolupráci s našim kamarádem designérem Tomem Šťovíčkem a také vybíráme vhodné materiály. Aby obsah balíčků ladil s dárkovým obalem, volíme podobné přírodní hnědé barvy, jako u delikates, doplněné o výrazné barevné doplňky jako jsou přelepky nebo ozdobné šerpy. Možností je spousta, můžete tak například věnovat festovní dřevěnou bedýnku ručně balenou do celofánu, otevřené i uzavřené kartonové krabičky ve stylu Chuti Moravy nebo jednoduché ale funkční nosičky na 2 nebo 3 skleničky.

Pro náročnější gurmány jsme pak navrhli a vyrobili speciální sadu s dubovým servírovacím prkénkem, doplněným o několik zajímavých vychytávek.

Stejně jako naše dobroty i dárkové obaly jsou vyrobeny na Moravě, což je pro nás velmi důležité. A jedny naše dřevěné krabice mají dokonce krásný lokální příběh! Dřevo na jejich výrobu pochází ze starých jasanů, které nedaleko Znojma sloužily jako větrolam. Když stromy musely být pokáceny, nechali jsme si z nich vyrobit tyhle parádní krabičky a tak dali dřevu druhou šanci posloužit.

A jaké že novinky letos v našem katalogu dárkových balení najdete? Chtěli jsme vymyslet něco na pohled “luxusního” co by však příliš neovlivnilo cenu a tak vznikla trojice dárků v černých kartonových krabičkách, tématicky sladěných podle barev. Každý set je kromě těch nejlepších dobrot doplněn o drobné přírodní dekorace, jako jsou mandle z hustopečských sadů, sušené meruňky, borovicovou šišku nebo voňavé koření. Můžete si tak objednat třeba Červený balíček, ve které se snoubí Višně z Líšně s vinným želé, kdoulovým sýrem a červeným vínem nebo další dvě barevné varianty zelenou a oranžovou. Některé balíčky jsme připravili tak abychom se trefili do mužských i ženských chutí a můžete tak vyzkoušet třeba balení Pro chlapy, balíček Do dámské kabelky nebo tématicky laděné dvojnosičky Sladkou či Regionální nebo Maso a chmel. Největším balením našich delikates je bezpochyby Velká Morava se všemi našimi produkty v krásné, z masivního dřeva vyrobené, bedně.

Všechny dárkové balíčky lze objednat jednotlivě na našem e-shopu, ale také je umíme připravit ve větších počtech pro naše firemní zákazníky. Není pro nás problém sestavit balíček “na míru”, doplněný o logo společnosti nebo krátké věnování či poděkování. Způsobů umístění loga je hned několik, od keramických visaček na delikatesách či vínu, přes ozdobné papírové šerpy a etikety až po gravírování do dřevěných krabic. Do dárků lze také vložit PFku nebo kartičku s poděkováním. Tyto firemní balíčky navíc umíme i personifikovat, třeba jmény zaměstnanců a můžeme je za Vás i rozeslat na jednotlivé adresy, což může být zejména v této složité době velkým ulehčením od starosti, jak dárek předat.

Navíc v každém balíčku obdarovaný najde jako pozornost od nás kartičku s odkazem na elektronickou kuchařku s několika recepty a tipy.

Nabídku jednotlivých dárkových balíčků najdete zde: https://www.chutmoravy.cz/darkova-baleni/.
Pokud Vás zaujala nabídka dárků pro firmy, dozvíte se více informací na této stránce: https://www.chutmoravy.cz/pro-firmy/.